Het personeel

Roos

Hoi allemaal! Ik ben Roos en ik ben 16 jaar oud. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten, doe ik aan handbal en spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen om gezellig wat te drinken of naar een feestje te gaan. Ik zit momenteel in mijn vierde jaar VWO op het Sophianum in Gulpen.

Emma

Hey allemaal! Ik ben Emma. Ik zit op 4 havo op het Sophianum in Gulpen. In mijn vrije tijd doe ik sporten, afspreken met vrienden en vriendinnen en hou ik ook wel van een feestje.

Sinds een jaartje werk ik bij Herberg Bie de Tantes. Op het werk hangt altijd een leuke en gezellige sfeer. Daarom ga ik altijd met veel plezier werken!

Janine

Hoi, ik ben Janine! In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen. Ik werk nu een jaar in de afwas bij Bie de Tantes. Het werken bevalt me prima, en het team is leuk en gezellig!

Noëlle

Hoi, ik ben Noëlle en ik ben 17 jaar! Ik werk nu sinds juni bij Bie de Tantes en heb, mede door het gezellige team, veel plezier in mijn werk.

Naast het werken zit ik op school op het Sophianum en spreek ik veel af met mijn vrienden. Verder ben ik graag creatief bezig en kun je ook vaak met een boek vinden. Ik kom zelf ook uit Eys en kan iedereen, bij een wandeling door het Heuvelland,  aanraden om eens een stop bij ons te maken!

Cecile

Hoi! Ik ben Cecile, 18 jaar en woon in Gulpen. Ik ben eerstejaars student Verpleegkunde aan Zuyd Hogeschool in Heerlen. In de weekenden en vakanties werk ik in de horeca.

Ik werk nu iets meer dan een jaar bij Bie de Tantes. Wij hebben een super gezellig en leuk team. Hierdoor is er altijd een leuke en ontspannen sfeer op het werk!

Lynn

Hallo! Mijn naam is Lynn en ik woon samen met mijn vriend in Bocholtz. Ik ben 22 jaar oud en werk sinds twee jaar bij Bie de Tantes.

Als het terras open is, ben ik helemaal in mijn element! Maar ook binnen in de zaak haal ik voldoening uit het bedienen van onze gasten!

David

Hallo! Ik ben David, 23 jaar en woon in Landgraaf. Naast mijn werk in de horeca ga ik graag vissen, naar een terrasje of lekker uit eten. Bij Bie de Tantes hebben we een heel gezellig, gemotiveerd en jong team, waardoor ik altijd met veel plezier naar mijn werk ga! Zelf werk ik al sinds mijn 15e met veel passie in de horeca, waar ik meestal in de keuken te vinden ben.

Graag hoop ik u snel te mogen verwelkomen in ons gezellige restaurant!

Lis

Beste gasten! Mijn naam is Lis, ik ben 19 jaar oud en ik werk in de bediening bij Bie de Tantes! Naast het werken in de horeca sport ik graag en vind ik het heerlijk om zelf even op het terras te genieten van een drankje.

Ik kom altijd met plezier naar mijn werk, mede door het super leuke team en de gezellige gasten. In de zomer heerlijk buiten zijn op het grote terras en in de winter knus binnen bij het open haardje. Het is zeker de moeite waard om eens van ons gezellige sfeertje en heerlijke eten te komen proeven!

Bas

Hallo! Mijn naam is Bas en ik ben 33 lentes jong. In mijn vrije tijd speel in volleybal bij VC Heerlen. Training geven en zelf spelen in een gezellig team geven mij steeds voldoening.

Ik heb veel zin om met het gezellige team van Bie de Tantes een mooie zomer tegemoet te gaan op ons fantastische terras in het pittoreske Eys. Het leukste aan mijn werk als ober vind ik de tevredenheid die gasten ervaren. Als ik hen zie genieten, geniet ik zelf stiekem een beetje mee. Tot snel bij Bie de Tantes

Mohamead

Hallo! Ik ben Mohamad, 34 jaar en woon in Kerkrade. Ik werk nu een half jaar bij Bie de Tantes. We hebben een heel leuk team. Hierdoor is er altijd een fijne en ontspannen werksfeer!