Biedetantes-menukaart

Herberg Bie de Tantes Genieten met een zachte “g” Voorgerechten Vitello dungesneden kalfsvlees met een creme van Limburgse gerookte forel uit Mechelen en garnituur. € 12,95 Carpaccio van het Blanc Bleu Belge rund, rucola, Parmezaans kaas, croutons, zongedroogde tomaatjes en truffelmayonaise. € 13,95 Kipcocktail met een kerriemayonaise en garnituur. € 11,95 Botermalse rauwe ham en meloen met een garnituur. € 12,95 Salade bloedworst van‘ Livar’ met spek, appeltjes , garnituur en een warme stroopsaus. € 11,95 Salade met huis gemarineerde zalm gemarineerd in dille, mosterd en een garnituur. € 13,95 Scampi’s in een knoflookolie 6 stuks. € 12,95 Garnalencocktail Hollandse garnalen met een cocktailsaus en garni- tuur. € 13,95 Van Holtkamp garnalenkroketten 2 garnalenkroketten met tartaarsaus. € 13,95 Van Holtkamp pittige kaaskroket 2 van Holtkamp kaaskroketten met een rode uiencompot. € 11,95 Champignons á l’escargots gegratineerde Limburgse grotchampignons met een kruidige knoflook roomsaus. € 9,95 De voorgerechten worden geserveerd met boerenlandbrood en dipjes.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIwODg3