Biedetantes-menukaart

Herberg Bie de Tantes Genieten met een zachte “g” Voorgerechten Boerenlandbrood met kruidenboter, olijfolie, aceto balsamico en aíoli. € 5,95 Carpaccio Blanc Bleu Belge rund, rucola, Parmezaans kaas, croutons, zongedroogde tomaatjes en truffelmayonaise. € 13,95 Botermalse rauwe ham en meloen met een garnituur. € 11,95 Krokante tortilla met zalmcarpaccio gember, wasabi cremé, spinazie en heksenkaas. € 13,95 Steak Tartaar van het Kempenlander rund, panko ei, augurk, kappertjes, truffelmayonaise en garnituur. € 14,95 2 Van Holtkamp garnalenkroketten twee garnalenkroketten met een remouladesaus. € 13,95 2 Van Holtkamp kaaskroketten twee kaaskroketten met een rode- uiencompote. € 11,95 Champignons á l’escargots gegratineerde Limburgse grotchampignons met een kruidige knoflook roomsaus. € 9,95 Ceasar salade gepaneerde kip, croutons, litlle gem, ceaser-dressing en garnituur. € 11,95 Bie de Tantes salade Gebakken spekjes, ui, champignons, mosterddressing en garnituur. € 9,95 De voorgerechten worden geserveerd met boerenlandbrood en dipjes.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIwODg3