Biedetantes-menukaart

Herberg Bie de Tantes Genieten met een zachte “g” ONZE LEVERANCIERS Slagerij Van Der Zee uit Valken- burg levert ons het Livar varkensv- lees. Met hum krul in de staart al wroetend in de Limburgse grond genieten ze van regionaal geteelde kruiden en granen en het vlees van het Blanc Bleu Belge rund grazend in de weides van ons mooie Limburg. De Limburgse wijnen die wij schenken komen van de trotse eigenaren van wijngoed Fromberg. Fank Kalf 'cocktailshaker' en Remco Bom ' distilleerder' leveren onde de Wyckse Wodka en gin gestookt met de beste aardappelen en graan uit Maastrichtse bodem. Ambachtelijke patisserie Peter Lemmens uit Gronsveld bakt onze heerlijke Tantes vlaai en alle andere vlaaien. In samenwerking met de Royal Taste Company hebben wij onze heerlijke Tantes ko e samengesteld en gebrand. Een heerlijke zachte ko e met een hint van mokka. Visser chocalade uit Schimmert voorziet ons van heerlijke en eerlijke bonbons, door gebruik te maken van duurzame cacao Van Biolands en Callebaut. Onze kwaliteitsbieren waaronder Tantes bier komen van de oudste bierbrouwerij van Nederland BRAND te Wijlre. Het verantwoorde vlees van 'KUUSJ' en het Limburgse Wild wordt geleverd door Slagerij Kusters uit Margraten. Trots zijn we op bakker KOOS uit Valkenburg. Van hem komen de overheerlijke broden die wij dagelijks gebruiken. Het kan altijd groter, maar lekker is hij zeker, de forel komt van de Geulhof uit Mechelen. Ingendael likeuren worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde kruiden van het Limburgse land. Joshua heeft een verantwoorde varkenshoederij opgericht: Kuusj. In Mechelen, Zuid-Limburg, scharrelt de Kuusjekudde lekker buiten rond op onze weides, akkers en bossen.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIwODg3